Keresés

Klingspor

Tekercsek

A kézi csiszoláshoz és a kézi gépekre alkalmas KLINGSPOR tekercsek a fától kezdve a fémen keresztül a lakkig terjedő legkülönbözőbb anyagok megmunkálására alkalmas különleges kivitelekben kaphatók.

Csiszolószalagok

A KLINGSPOR szalagok az összes csiszolási eljárás számára különböző méretekben, valamint a különféle anyagok megmunkálására és a legkülönbözőbb gépeken történő alkalmazáshoz készülnek.

Fíbertárcsák

A KLINGSPOR fíbertárcsák kiválóan alkalmasak durva csiszolási munkákhoz, fém alkatrészek rozsdátlanításához, sorjátlanításhoz és hegesztési varratok megmunkálásához.

Csíkok ívek tárcsák

A KLINGSPOR csiszolólapok csíkok, ívek és tárcsák alakjában, különböző minőségben és kivitelben kaphatók. Univerzálisan használható kézi csiszoláshoz és a kézi kisgépekhez. A megmunkálandó anyaghoz szabott különleges kivitelek.

Csiszolómop

A lamellás csiszolómop különösen finom, formakövető felületmegmunkálásra alkalmas. Kitűnően alkalmazkodik minden munkadarabhoz. KLINGSPOR számos felhasználási területhez, az egyenestől a homorú és domború felületekig, és csaknem minden megmunkálandó anyaghoz megfelelő lamellás csiszolómopot tud felkínálni.

Lamellás csiszolótányérok

A KLINGSPOR lamellás csiszolótányér vászonból készült csiszolólamellái legyezőszerű, sugaras elrendeződésének köszönhetően a szokványos szerszámok csiszolási teljesítményének többszörösét éri el. A KLINGSPOR lamellás csiszolótányérok két kialakításban, egyenes és domborított kivitelben kaphatók. Egyenletes csiszolat a szerszám teljes elhasználódásáig.

Kronenflex csiszoló- és vágókorongok

A folyamatos újításokkal és a legkülönbözőbb alkalmazási területekre szánt speciális termékek kifejlesztésével a KLINGSPOR széles termékválasztékot biztosít a Kronenflex tisztító- és vágókorongokból.

Gyémánt vágókorongok és turbómarók

A KLINGSPOR gyémánt vágókorongokat a rövid vágási idő, a csekély mértékű kopás és a tiszta vágási felület jellemzi. A termékek széles skálája a legkülönbözőbb anyagok megmunkálásához kínál speciálisan szinterezett és lézerrel hegesztett korongokat.

Elasztikus csiszolóanyagok

KLINGSPOR rugalmas csiszolóanyagait mindenféle felület rendkívül finom megmunkálásra fejlesztették ki és kiegészítik széles termékválasztékunkat. Az R-Flex és Schleiffix termékek különböző kötőanyagokkal, alakokban és méretekben kaphatók kézi vagy gépi felhasználáshoz.

Munkavédelmi eszközök

Munkavédelmi eszközök az optimális védelemért