Keresés

Pferd

Reszelők

A minőségi reszelők felhasználása gazdaságosabb,mivel a hosszabb használat után is állandó a magas reszelési teljesítmény, kiváló felületminőség mellett csökkenti a munkaigényes kézi munka költségeit. A magas fejlettségű gyártástechnika és az érzékeny minőségellenőrzés garantálja a kiemelkedő PFERD minőséget.

Reszelők

Reszelők

Marócsapok

A keményfém marócsapokkal szinte minden szívós anyag megmunkálható. Ez az alkalmazott keményfém, a foggeometria és az alkalmazott bevonatok optimális összehangolásával lehetséges.

Marócsapok

Marócsapok

Csiszolócsapok

A PFERD széles programot kínál keramikus és bakelit-kötésű csapos csiszolótestekből. A szemcseösszetétel, a szemcsefi nomság és a kötéskeménységek széles választéka a felhasználói igényekhez igazodó különböző formájú csapos csiszolótestek kínálatát tükrözi katalógusunkban. A csapos csiszolótestek egzakt alakhűségben,szigorú mérettűréssel, állandóan azonos minőségben modern gyártósorokon készülnek.A megfelelő csapos csiszoló kiválasztásához elsőként vegyük fi gyelembe a megmunkálandó anyagcsoportokat, a megmunkálási feladatokat és a munkavégzéssel kapcsolatos speciális elvárásokat(felület vagy élek megmunkálása stb).

Csiszolócsapok

Csiszolócsapok

Finomcsiszoló polírozó szerszámok

Majdnem minden anyag megmunkálható csiszolóvászonnal. A csiszolóvásznak alkalmazhatók úgy a száraz, mint a nedves csiszolási folyamatokban.A hordozóanyagra kötőanyag és csiszolószemcse kerül elhelyezésre. A rendelkezésre álló hordózóanyagok között tulajdonságaik alapján megkülönböztetünk tépésálló, flexibilis és kopásálló hordozóanyagokat. A megfelelő hordozóanyag kiválasztásával a gyártandó szerszámot a felhasználói követelményekhez igazítjuk.

Finomcsiszoló polírozó szerszámok

Finomcsiszoló polírozó szerszámok

Gyémántszemcsés és CBN szerszámok

A PFERD kiváló minőségű, teljesítményerős átfogó rendszer-programot kínál anyagok darabolásához, valamint felületek durva csiszolásától a tükrös polírozásig. A hagyományos csiszolóanyagok széles palettája mellett a PFERD a vevői igények kielégítésére speciális galvanikus, műgyanta és keramikus kötésű gyémántszemcsés és CBN szemcsés szerszámokat is gyárt.Ezek a szerszámok igen vágásbarát szerszámok, amelyek lényegesen hosszabb élettartammal rendelkeznek és egyben formatartóbbak, mint a hagyományos szerszámok.

Gyémántszemcsés és CBN szerszámok

Gyémántszemcsés és CBN szerszámok

Vágó és tisztítótárcsák

A vágó és tisztítókorongok gazdaságos kézi alkalmazásának előfeltéte, a mindenkor rendelkezésre álló meghajtógéphez a legmegfelelőbb szerszám kiválasztása.

Csiszoló és vágókorongok

Csiszoló és vágókorongok

Műszaki kefék

A minőségi műszaki kefék részét képezik a PFERD felület megmunkálási programjának. A műszaki kefék széles programját kínáljuk a legkülönfélébb anyagokhoz, professzionális megmunkálási feladatokhoz. Minden alkalmazáshoz,megmunkálási feladathoz, anyaghoz megtalálhatják a megfelelő PFERD műszaki kefét.

Műszaki kefék

Műszaki kefék

Gépek és szerszámhajtások

A PFERD program levegős, elektromos és flexibilis tengelyű hajtásokat ölel át. Ezzel a PFERD a kézzel végzett csiszoláshoz, maráshoz, kefékkel végzett munkákhoz, daraboláshoz és polírozáshoz megfelelő meghajtó gépeket kínál.

Gépek és szerszámhajtások

Gépek és szerszámhajtások